Treceți la conținutul principal

Concurs: cărți pentru copii

Curcubeu.com și editura Cartea Copiilor vă invită la concurs. Avem două premii pentru doi norocoși câștigători. Două cărți minunate din seria Școala urșilor. Trebuie numai să răspundeți la următoarea întrebare:
Scoala ursilor coperta Concurs: cărți pentru copii Pozna lui Jackie coperta Concurs: cărți pentru copii

Care dintre titlurile editurii Cartea Copiilor îți place cel mai mult și de ce?

Comentează aici și scrie ce ti-ar place să-i citești copilului. Dintre comentariile voastre vom alege prin tragere la sorți doi câștigători.

Cărţile din seria “Şcoala urşilor”, scrise de Hiroyuki Aihara şi ilustrate de Nami Adachi, oferă celor mici posibilitatea de a urmări aventurile a doisprezece ursuleţi simpatici: unsprezece băieţei şi o fetiţă, Jackie, cea mai mică, dar şi cea mai năzdrăvană.

Titlurile seriei “Şcoala urşilor”, publicate în Japonia începând cu anul 2002, s-au bucurat de un succes imediat, ajungând în 5 ani la vânzări de peste 850 000 de exemplare. Cărţile au fost traduse şi publicate şi în Franţa, Taiwan şi România.

Concursul se desfășoară până pe 30 septembrie.
Mult succes!
Echipa Curcubeu.com

Comentarii

Scented Leaf a spus…
"Moş Crăciun" a lui Mauri Kunnas pare incitanta.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .