Treceți la conținutul principal

“Dilema veche” lansează colecţia „Capodoperele teatrului românesc”

Cea mai apreciată revistă săptămânală de opinie, “Dilema veche”, continuă joi, 23 septembrie 2010, seria „Colecţiilor cu dichis” lansate în primăvara acestui an. De data aceasta, “Dilema veche” propune o serie de opt DVD-uri, la o calitate excepţională, care conţin capodopere ale teatrului românesc.

Preţul unui DVD împreună cu revista “Dilema veche” va fi de 10.99 de lei, iar joi, 23 septembrie, primul DVD al seriei – „O scrisoare pierdută” – şi un box special de colecţie vor fi distribuite gratuit împreună cu “Dilema veche”.

  • "O scrisoare pierdută", în regia lui Liviu Ciulei,
  • "Gaiţele", o adaptare semnată de Nae Cosmescu,
  • "Conu Leonida faţă cu reacţiunea" (această piesă va include două variante de spectacol pe un singur DVD),
  • "Titanic vals", în regia lui Dinu Cernescu,
  • "Take, Ianke şi Cadîr", în adaptarea lui Ion Finteşteanu,
  • "O noapte furtunoasă", în viziunea regizorală a Soranei Coroamă Stanca,
  • "Visul unei nopţi de iarnă", în regia lui Dan Necşulea, şi
  • "Doctor fără voie", regizată de Cornel Popa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .