Treceți la conținutul principal

Litera ofera gratuit dictionarul Englez - Roman pentru iPhone!

In prima parte a acestui an, Editura Litera a pus gratuit la dispozitia detinatorilor de iPhone dictionarul Englez - Roman.

Dictionarul EN - RO este o aplicatie pentru iPhone, disponibila gratuit in AppStore.
Aplicatia functioneaza offline si intruneste functiile de baza ale unui dictionar electronic: cautare si listare alfabetica.
Simplitatea aplicatiei ofera utilizatorului o experienta placuta prin incarcarea rapida si accesul usor la definitia cautata.

Prezenta editie cuprinde un numar de 30.000 de cuvinte si expresii din limbajul uzual si din diferite domenii de specialitate, vizand atat palierul limbii cotidiene, cat si pe cel al limbii literare.

Acest produs a fost deja descarcat in intreaga lume, pe teritoriul a 44 de tari precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Franta, Australia, Japonia, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Norvegia, Brazilia, Noua Zeelanda, Qatar, Letonia si, bineinteles, Romania.

Aplicatia Dictionar EN - RO a fost timp de 2 luni in Top 25 aplicatii gratuite si in permanenta s-a aflat in Top 3 aplicatii gratuite din categoria Refference in AppStore.
In acest moment aplicatia este instalata in peste 12.000 de dispozitive iPhone.
Este prima aplicatie care apare in AppStore la cautarea dictionar si este prima sugestie pe care o ofera Apple in momentul introducerii cuvantului dictionar in campul de cautare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .