Treceți la conținutul principal

Targul taranesc “Roadele Toamnei” in Piata Drumul Taberei

Fructe si legume la preturi de producator, produse traditionale romanesti din toate regiunile tarii si decoratiuni si piese de vestimentatie lucrate manual sau traditionale vor fi prezentate de peste 25 de expozanti in acest sfarsit de saptamana la Targul “Roadele Toamnei”.

Evenimentul, organizat de Primaria Sectorului 6 si Administratia Pietelor, in colaborare cu Plus Media, va avea loc pe platforma parcarii din fata Pietei Drumul Taberei (fosta Moghioros).
Bucurestenii vor avea posibilitatea sa deguste si sa cumpere legume si fructe bio, miere si produse apicole diverse, paine traditionala romaneasca si celebrii colaci secuiesti, vinuri de calitate de la Valea Calugareasca si Urlati, covrigi de Brasov, palinca de Maramures, tuica de Salaj sau Arges, branza si produse din carne din zona Branului si Sibiului si multe alte bunatati.

Targul este deschis in fiecare saptamana, vineri si sambata intre orele 7-19 si duminica, intre orele 7-16.

Integral pe greenreport.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .