Treceți la conținutul principal

Lansarile de carte de la Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă - Sibiu

Maine se deschide Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă la Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu, corp B. Programul zilnic de vizitare a standurilor este joi, vineri si sambata intre 10-20, duminica 10-19. Intrarea este libera.

Lansarile:
„Dicţionar de cunoştinţe religioase” de pr.prof. Ene Branişte şi prof. Ecaterina Branişte (Ed. Andreiana, Sibiu, 2010);

„Adevăratul şi falsul ecumenism” de pr. Aurel Pavel şi Ciprian Iulian Toroczkai (Ed. Andreiana, Sibiu, 2010);

 „Înţelesuri ortodoxe” de pr. Cristian Muntean (Ed. Andreiana, Sibiu, 2010) ;

„Configuraţia istorică şi bisericească a Braşovului (sec.XIII-XX)” de pr. Vasile Oltean (Ed. Andreiana, Sibiu, 2010);

„Iisus Hristos este Acelaşi, ieri şi azi şi în veac” de ÎPS Prof.Univ.Dr. Irineu (Ed. Mitropolia Olteniei, Craiova, 2010);

„Nicolae Cabasila. Cuvântările teologice” (Ed. Deisis, Sibiu, 2010) ;

„Nichifor Crainic. Cursurile de mistică” (Ed. Deisis, Sibiu, 2010)

„Viaţa Maicii Domnului” (Ed. Cristimpuri, Ploieşti, 2010);

 „Evanghelia în versiunea Hollywood” de Ierom.dr. Teofan Mada (Ed. Vremi);
          
"Crucea reeducării. O istorie a „reeducărilor” în temniţele comuniste din România (1948-1964)» de prof. Constantin Stan (Ed. Christiana, Bucureşti, 2010);

„Introducere în omiletica Părintelui Gheorghe Calciu” de Lucian Popescu (Ed. Christiana, Bucureşti, 2010);
      
„De ce sunt ortodox” de Klaus Kenneth (Ed. Agnos, Sibiu, 2010).
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .