Treceți la conținutul principal

Bilete gratuite pentru studenţi la concerte, teatru şi operă

În perioada 15-25 noiembrie, studenţii din  17 centre universitare din ţară au acces gratuit la concerte, muzee, filme, spectacole de teatru şi operă în cadrul festivalului Unifest.

Sub sloganul "Distracţie gratis, nu degeaba", peste 30.000 de studenţi  vor participa începând de azi la spectacolele de la Teatru, Operă, Operetă şi Ateneu.
Startul ediţiei din acest an a fost dat azi, printr-un flashmob  organizat în Piaţa Universităţii din Capitală. Cu ocazia acestui eveniment, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor (USR), Andrei Botez, a spus că se aşteaptă ca 60.000 de studenţi să participe la festival.
În cadrul Festivalului Unifest vor avea loc Campania Naţională de Donare de Sânge, Campionatul Naţional de Fotbal dintre facultăţi, Mega Concert la Sala Palatului, concursul de Miss Unifest România, precum şi conferinţe, dezbateri şi traininguri.
Partenerii celei de-a IX-a ediţii a Festivalului Unifest sunt Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Primăria Capitalei.

Programul de distribuţie a biletelor în Bucureşti:

Marţi, 16.11.2010- Vineri, 19 noiembrie: 16:00- 19:00
Luni, 21 noiembrie - Joi, 25 noiembrie: 16:00 şi 19:00
Biletele se pot lua de la sediul USR de la Casa de Cultură a Studenţilor- Calea Plevnei, nr.61, et. 1

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .