Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 30 noiembrie - 6 decembrie 2010

Miercuri, 1 decembrie: „Miracolul de pe strada 34"
DVD-ul cu filmul „Miracolul de pe strada 34", din seria celor mai bune filme de Crăciun distribuite împreună cu „Adevărul", va putea fi achiziţionat la preţul de 11,99 lei. Filmul reînsufleţeşte magia Crăciunului, avându-l ca personaj central pe Kriss Kringle, un tip convins că el este Moş Crăciun.

Joi, 2 decembrie: „Frăţia Inelului"
„Frăţia Inelului", primul volum din celebra trilogie „Stăpânul inelelor" de John Ronald Reuel Tolkien, se distribuie împreună cu ziarul la preţul de 12,99 lei. Apărută în colecţia „101 cărţi de citit într-o viaţă", cartea este parte a unei serii care a devenit un adevărat fenomen sociocultural. „Stăpânul inelelor" este o poveste despre eroism şi curaj în vremuri foarte grele pentru omenire. Eroul principal este hobbitul Frodo, care pleacă într-o călătorie foarte lungă, pentru a salva omenirea.

Vineri, 3 decembrie: „Italianca în Alger"
Colecţia „Mari spectacole de operă" vă aduce „Italianca în Alger" de Gioachino Rossini, distribuită împreună cu „Adevărul", la preţul de 19,99 lei. DVD-ul conţine o înregistrare de la Schwetzingen, din 1987, cu Orchestra Simfonică Radio din Stuttgart, iar CD-ul una din Dresda, cu mezzosoprana Lucia Valentini-Terrani.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .