Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 8 -15 noiembrie 2010

1. Primul DVD din serie este distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 11,99 lei. Numai astăzi primiţi gratuit un boxset pentru întreaga colecţie. Încă din 1969, căţelul detectiv Scooby-Doo este unul dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate.

2. Joi, 11 noiembrie
Romanul „Shining“, de Stephen King, poate fi achiziţionat împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei. Primul bestseller al unuia dintre cei mai cunoscuţi şi mai bine plătiţi scriitori din lume, „Shining“ apare acum în colecţia „101 cărţi de citit într-o viaţă“, la Editura Adevărul. Publicată în 1977, cartea este o reuşită incontestabilă a genului horror.

3. VINERI, 12 NOIEMBRIE
Opera lui Mozart, o poveste de iubire cu năbădăi, se distribuie săptămâna viitoare, împreună cu ziarul, la preţul de 19,99 lei. Pachetul conţine două înregistrări, audio şi video, pe CD şi pe DVD, şi o carte de 64 de pagini, cu informaţii despre opera „Così fan tutte“.

4. Miercuri, 10 noiembrie poate fi achiziţionata împreună cu ziarul Jurnalul National cartea "Creanga de aur.Ostrovul lupilor" de Mihail Sadoveanu.

Comentarii

Chiulica a spus…
Uau!! Shining !! Abia astept!!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .