Treceți la conținutul principal

Lansarile de astazi de la Gaudeamus

Astazi debuteaza Targul Gaudeamus


Ora 16.00, standul Editurii Bibliotheca: lansarea „Noaptea când toate blondele sunt brunete", de Mircea Constantinescu. Invitaţi: Magdalena Bedrosian, Sorin Rădulescu, Constantin Stan.

Orele 16.00 - 17.000, standul Ambasadei Franţei la Bucureşti: discurs susţinut de Norman Manea.

Ora 17.00, standul Editurii Adevărul Holding: lansarea volumului „Crimele Revoluţiei", de Grigore Cartianu. Invitaţi: Alex Mihai Stoenescu, Radu Moraru.

Ora 17.00, standul Grupului Editorial Corint: lansarea volumului „Dimensiunea represiunii din România în regimul comunist. Dislocări de persoane şi fixări de domiciliu obligatoriu", de Nicoleta Ionescu-Gură.

Ora 17.00, standul Editurii Paralela 45: lansarea volumului „Lumea ca spectacol şi spectacolul ca lume", de Gheorghe Ceauşu. Invitaţi: Manuela Cernat, Laurenţiu Damian, Dan Puric.

Ora 17.30, standul Editurii Curtea Veche: lansarea „Erotica gândirii", de Marko Béla. Invitaţi: Alex. Ştefănescu, Daniel Cristea-Enache.

Ora, 18.00, standul Editurii Rao: lansarea volumului „...ISME - să înţelegem moda", de Mairi Mackenzie, în prezenţa autoarei.

Program Joi, 18 noiembrie: orele 16.00 - 21.00
Vineri, sâmbătă, duminică: orele 10.00 - 20.00
Luni: orele 10.00 - 16.00

Preţul biletului: 4 lei pe zi
Preţul abonamentului pentru cele cinci zile: 10 lei
Luni, accesul este gratuit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .