Treceți la conținutul principal

Mihai Malaimare lanseaza la Carturesti volumul MASCA SI TEATRUL DE STRADA

Vineri la ora 16,00 lansez la Carturesti volumul MASCA SI TEATRUL DE STRADA.

A fost o experienta interesanta scrierea acestei carti pentru ca am avut ocazia sa ma reintalnesc cu emotiile noastre, ale celor de la Masca, provocate de fiecare iesire in strada sau la Metrou si, in plus, sa descopar ca aceste randuri nu sunt decat un preambul la o carte care chiar trebuie scrisa dupa foarte multa documentare caci “artele strazii” in interiorul carora evolueaza si “teatrul de strada” constituie un fenomen al timpului nostru si sunt toate sansele sa se transforme intr-un adevarat curent cu regulile si legile sale. In orice caz, acest Secol a adus in prim plan nevoia socializarii, a coeziunii comunitare si, prin urmare, propune si formule de spectacol cu totul inedite.
“Teatrul de strada” poate fi o arta aparte chiar daca in acest moment este doar clipa de revolta a teatrului insusi impotriva a tot ce este inchistat, formal, mort in formele sale de exprimare.
Mi-ar face placere sa va am ca oaspeti la lansare iar daca nu veti putea primesc solicitari si va voi trimite cu mare drag (in limita stocului de autor) carti cu autograf.

Cu prietenie,
Mihai Malaimare

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .