Treceți la conținutul principal

Oferta speciala de carti

Pentru ca nu am timp, obisnuiesc sa comand cartile pe internet. Mi se pare mai comod asa, dupa ce citesc recenziile facute de colegii mei, aleg titlul potrivit. Mai jos am sa fac o directionare catre editurile care au reduceri in aceasta perioada.

Cu bine si cu prietenie!

1. Beneficiati de 30% reducere pentru comenzi la oricare din aceste titluri la EDITURA  CARTEA ROMANEASCA 

2. OFERTA DE VARA la EDITURA POLIROM in perioada  8 - 21 NOIEMBRIE 2010 -  30% reducere pentru urmatoarele titluri

3. La TRITONIC cumperi trei carti si platesti doar doua.

4. Cumpără oricare două exemplare din lista de mai jos de la RAO şi primeşti gratuit un exemplar din În jocul celor mari, de Sophie Dahl.

5.  Reducere 10% pentru comenzile online de la EDITURA VREMEA.

6. Cărţi la preţ promoţional la EDITURA UNIVERSITARA.

7.  In fiecare luni poti achizitiona titlul de la promotie la cel mai mic pret de pe piata la EDITURA Curtea Veche Publishing  . De la prima ora a diminetii si pana in miez de noapte beneficiezi de o reducere de aproximativ 30 %!

8. Editura C.H. BECK vă oferă reduceri de până la 20% la cărţile şi revistele comandate on-line .

Comentarii

Dana a spus…
Multumim pentru informatii!
Liliana a spus…
Multumim!
Si eu in ultimul timp am cumparat carti tot de pe net desi imi plac mult librariile.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .