Treceți la conținutul principal

Un proiect al Bibliotecii Metropolitane - Televiziunea online KartierTV

Televiziunea online KartierTV, centrată pe difuzarea unor materiale cultural-artistice, realizate de un grup de tineri, organizaţi sub egida Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, va fi lansată sâmbătă, la ora 19.00, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX coordonatorul proiectului, Alexandru Horia.
 
KartierTV - www.kartiertv.ro/site/ - este un proiect al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, iniţiat de directorul instituţiei, Florin Rotaru.
Redacţia KartierTV este alcătuită din şapte tineri pasionaţi de new media, comunicare şi producţie cinematografică. Ei fac parte din Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti şi sunt coordonaţi de sociologul Alexandru Horia.
KartierTV va difuza reportaje culturale, oferind publicului informaţii despre activităţile Bibliotecii Metropolitane Bucureşti (inclusiv ale filialelor sale din cartiere), dar şi despre evenimentele culturale şi artistice din Capitală.
"Va fi un post de informare, centrat pe difuzarea unor materiale cultural-artistice şi de divertisment social. Sub egida televiziunii KartierTV vor fi organizate evenimente de tineret, concursuri, mini-concerte, dezbateri. Încercăm să promovăm şi producţii video ale studenţilor de la UNATC şi de la Facultatea de Arte", a spus Alexandru Horia.
Gama de producţii ale postului KartierTV va cuprinde şi o serie de dezbateri privind problemele tinerilor din mediul urban. Totodată, periodic, se vor face transmisiuni în direct de la evenimente bucureştene şi din diverse locuri din Capitală.

Lansarea oficială a televiziunii online KartierTV va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, la standul Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, din cadrul Târgului de Carte Gaudeamus (18 - 22 noiembrie). În prezent, televiziunea funcţionează în mod experimental.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .