Treceți la conținutul principal

Editura Litera a demarat campania Mos Craciun exista!

In perioada 25 noiembrie 16 decembrie, Editura Litera si Old City Lipscani Beer Garden desfasoara o campanie umanitara pentru ajutorarea copiilor dintr-un orfelinat bucurestean.

Campania se numeste Mos Craciun exista si are ca scop colectarea de donatii, sub orice forma, pentru a ajuta copiii orfani sa simta spiritul sarbatorilor de iarna.
Editura Litera le va oferi copiilor carti din colectia Cele mai frumoase povesti - volume color, care cuprind cele mai frumoase povesti ale tuturor timpurilor, fiecare carte fiind insotita de CD cu povesti dramatizate din arhiva Electrecord.
Fiecare locatie partenera va gazdui cate un recipient pentru colectarea de bani, iar Old City Lipscani Beer Garden reprezinta centru de colectare pentru jucarii, hainute, dulciuri si orice alte obiecte se doresc a fi donate catre orfelinat.

Locatiile unde puteti contribui cu bani sunt:
Editura Litera - Calea Floreasca nr. 60, et. 5, http://www.litera.ro./
Old City Lipscani Beer Garden Str. Lipscani nr. 45, http://www.oldcity-lipscani.ro./
Salon Divine Str. Matei Basarab nr. 104, bl.72, sc.1, parter, int. 03C, http://www.salondivine.ro./
Cara Dans - Str. Corvinilor nr. 5 (reper - statia de metrou Grozavesti), http://www.caradans.ro./

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .