Treceți la conținutul principal

Gingasii de iarna..

Nu am mai scris de ceva vreme, dar acum vreau să împărtăşesc cu cei mai dragi ganduri de sărbătoare si să  vă multumesc ca ati fost langă mine inca un an! Chiar am impresia că nu m-am mai întâlnit de ceva vreme cu mine. Acum cateva zile, mi-am luat o coronita de brad si am pus-o pe usa biroului meu, să  simt ca va veni Craciunul .

- Cat ai dat pe ea, se auzi sec? Nu am zis nimic si am zambit amar. Tacere.

Muncim pentru bogati si pentru lupta esenţială pentru existenţă. Ne dam seama ca timpul nu iartă  si ne trezim tot mai tristi, fare repere si fara armonie. Nu, nu era aşa, in trecut cand bunicii mei traiau si noi toti eram o familie, ma retrageam in sufletul lor ca sa scap de nelinistea orasului si de gandurilor inghetate din jur. Nu aveam eu prea multe griji, pentru ca am parinti minunati care m-au ferit intodeauna de sperante neimplinite, prelungindu-mi copilaria in fiecare zi. Uitam adesea sa ne iubim familia, prietenii, chiar si pe noi, pacatuind prin prea multa munca fara opreliste, ori viata asta inseamna si altceva!  Nu?

Astazi nu mai sunt copil, ma pregatesc de sarbatoarea vietii mele si mai visez la acele candelele care ard inca în amintire. Ninge a singurătate si nu mai este timp de atâta alb şi de atâta disperare care ne inconjoara la fiecare pas. Un an mai bun tuturor!


Cu speranta si prietenie,
Gingasia 

Comentarii

Irina a spus…
un an mai bun!cu sanatate si fericire!
Mariana a spus…
Puţin trist, dar tare frumos ai scris...
Să dea Dumnezeu un an bun...si bucurie în suflete!
Anca a spus…
Ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii! :)
Multa fericire iti doresc...simt in cuvintele tale putina tristete si nostalgie...asa simt si eu...dar poate din alte motive. :D
Iti urez un an plin de impliniri!
Gingasia a spus…
Va multumesc si un an mai linistit!
Dana a spus…
Un an care sa zambeasca copilului ascuns in sufletul tau bun! La multi ani!
atdoru a spus…
Un gând bun şi o urare blândă de an nou cuminte!
Nu costă!
Remarcabile rânduri, mulţumesc!
Max Peter a spus…
Un an mai bun, cu multe bucurii şi împliniri îţi doresc!
tu1074 a spus…
Îți doresc din tot sufletul un an mai bun,sănătate și satisfacții în tot ce faci !
LA MULȚI ANI!
abbilbal a spus…
Anii trec, dar copiii din noi rămân. Rămân prin amintiri, rămân prin dorul de trecut, rămân prin prichindeii din jurul nostru care nu ne lasă să uităm cum eram şi noi.
LA MULŢI ANI !
adriana a spus…
La multi ani! Iti inteleg off-ul. Frumoasa si fotografia ascunsa in spatele tacerii.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .