Treceți la conținutul principal

In sfarsit, o emisiune buna de urmarit!

Din 23 ianuarie, telespectatorii TVR 1 pot urmari, saptamanal, 50 de minute cu Plesu si Liiceanu, o emisiune structurata sub forma unui dialog intre scriitorul si eseistul Andrei Plesu si filosoful si scriitorul Gabriel Liiceanu. Emisiunea este una de igiena mentala si isi propune sa stimuleze capacitatea noastra, a tuturor, de a gandi pe cont propriu.

La 50 de minute cu Plesu si Liiceanu, telespectatorii TVR 1 vor putea urmari duminica, de la ora 18.00, subiecte precum: Despre speranta, Despre prostie, Merita sa faci binele?, Ce inseamna sa gandesti pe cont propriu?, E bine sa faci politica?, Ce faci cu viata ta?, De ce calatorim?, De ce invidiem?, Ai nostri tineri, Ce facem cu copiii nostri?, E buna democratia?, De ce citim?, Multumesc, domnule Profesor, Despre impostura, Oamenii pe care i-am cunoscut, Cain si Abel, Ce regretam?, Ochiul strainului etc.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .