Treceți la conținutul principal

Lansarea "Critica educatiei de Alexandru Calmacu"

Editura Paralela 45 va invita vineri, 21 ianuarie, orele 18.00, in Libraria Carturesti Verona, la lansarea volumului Critica educatiei de Alexandru Calmacu. La eveniment vor participa: Mihai Coman, Alecu Racoviceanu, Alexandru Calmacu.

Pana sa-l cunosc pe Alexandru Calmacu nu am crezut ca despre Educatie si Scoala se poate scrie la fel de mult ca despre Iubire. Se simte in scrisul lui pe aceste teme cand “iubita” il multumeste, cand o surprinde flirtand cu altul sau cand il minte frumos pentru a obtine un favor. Un lucru e cert: pentru el aceasta iubita e eterna, orice i-ar face nu o va parasi prea curand. Poate chiar, ca intr-un mariaj perfect, doar moartea ii va desparti. Cred ca, oricat de apriga ar fi tradarea, Alex e capabil sa-i ierte orice pentru ca in sinea lui ii acorda mereu o sansa si are mereu rabdare daca ea, vesnic in schimbare si nu intotdeauna in bine, inseala din nou o asteptare.

Alecu Racoviceanu

via

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .