Treceți la conținutul principal

Romanele lui Alexandre Dumas la ADEVARUL

Miercuri, 12 ianuarie, primul volum al romanului „Contele de Monte-Cristo“, de Alexandre Dumas, va fi distribuit gratuit, împreună cu „Adevărul“. Editura Adevărul inaugurează o serie de autor dedicată operei unuia dintre cei mai îndrăgiţi scriitori de literatură de aventură din toate timpurile.

Miercurea viitoare, toţi cei care vor să citească sau să recitească romanele cele mai cunoscute ale lui Alexandre Dumas vor primi gratuit, la achiziţionarea ziarului, primul volum din „Contele de Monte‑Cristo". Începând de miercuri, 19 ianuarie, fiecare volum din noua serie va fi distribuit la preţul de 13,99 lei. Astfel, în numai douăzeci de săptămâni, biblioteca dumneavoastră se va îmbogăţi cu ediţii noi ale romanelor „Regina Margot", „Doamna de Monsoreau", „Cei Patruzeci şi Cinci", „Cei trei muschetari", „După 20 de ani", „Vicontele de Bragelonne", „Laleaua neagră" şi „Aventurile lui Lyderic".Seria de autor Alexandre Dumas
- „Contele de Monte-Cristo" (4 vol.)
- „Regina Margot" (2 vol.)
- „Doamna de Monsoreau" (3 vol.)
- „Cei Patruzeci şi Cinci" (2 vol.)
- „Cei trei muschetari" (2 vol.)
- „După 20 de ani" (2 vol.)
- „Vicontele de Bragelonne" (4 vol.)
- „Laleaua neagră" şi „Aventurile lui Lyderic" (1 vol.)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .