Treceți la conținutul principal

Conferinta „Morală, morale şi prinţipuri" la ICR Bucureşti

Andrei Pleşu şi Ioana Pârvulescu vor conferenţia despre „morale şi prinţipuri“ şi despre presa din vremea lui Caragiale. Evenimentele vor avea loc joi şi respectiv duminică şi vor fi găzduite de Institutul Cultural Român (ICR) din Capitală şi de Naţionalul bucureştean.

Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate l-a invitat pe filosoful şi publicistul Andrei Pleşu să participe la o dezbatere pe tema „morală, morale şi prinţipuri", care se va desfăşura joi, la ora 18.30, la sediul ICR Bucureşti.

Conferinţa susţinută de invitatul special va fi urmată de un dialog cu publicul, accesul la eveniment fiind gratuit, în limita locurilor disponibile. Cu această ocazie, organizatorii vor proiecta un reportaj realizat de voluntarii ARCEN, care va arăta ce cred bucureştenii de diverse vârste despre valori şi principii.

Comentarii

Gabriela a spus…
Am vazut emisiunea Eugeniei Voda cu Stefan Cazimir. M-a impresionat pana la lacrimi aforismul lui Caragiale: "Norocul e prea putin si lumea prea multa".
Gingasia a spus…
Adevarata morala, Gabi multumesc de vizita!:)

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .