Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 14 - 20 martie 2011

1. Vineri, 18 martie - Penultimul DVD din Colecţia „Alfred Hitchcock" poate fi achiziţionat, împreună cu „Adevărul", la preţul de 12,99 lei. DVD-ul conţine filmele „Agentul secret" şi „Tânăr şi nevinovat".

2. Sâmbătă, 19 martie - DVD-ul numărul 8 din Colecţia „Seinfeld"  va fi distribuit, împreună cu ziarul, la preţul de 10,99 lei. Cei care vor cumpăra DVD-ul pot vedea patru episoade din Sezonul 3 şi vor primi şi un bonus.

3. Duminică, 20 martie - Al şaptelea DVD din Colecţia „Tom şi Jerry"  va fi oferit, împreună cu ziarul, la preţul de 9,99 lei. Printre cele opt episoade pe care le conţine DVD-ul se numără „La pescuit", „Prieten cu normă redusă" şi „Un şoarece în casă".

4. In 15 martie  apare volumul al nouălea din colecţia „Marile Legende ale Lumii“ va fi  distribuit cu ziarul„Adevărul“ la preţul de 13,99 lei.

5. Miercuri poţi achiziţiona primul volum din „Cei Patruzeci şi Cinci“, de Alexandre Dumas, la preţul de 13,99 lei, 

6. Joi  va fi distribuit volumul „Douăsprezece scaune“, de Ilf şi Petrov, la preţul de 12,99 lei.

7. Marţi, 15 martie, Jurnalul Naţional şi Reader’s Digest îţi aduc cel de-al şaselea volum  din colecţia "Porţia de sănătate”.

8. Miercuri, 16 martie, apare în colecţia "Biblioteca pentru toţi”, primul volum al romanului Feţele tăcerii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .