Treceți la conținutul principal

Cartile care apar intre 7 - 14 martie 2011

1. Al cincilea DVD din colecţia "Looney Tunes", "Coyote & Road Runner", se va distribui luni cu "Adevărul", la preţul de 11,99 lei. 

2. MÂINE, 8 martie Volumul din colecţia „Marile Legende ale Lumii“ se distribuie cu ziarul, la preţul de 13,99 lei. „Povestiri mitologice“ cuprinde personaje cunoscute precum Zeus, Hercule, Icar sau Dionisos şi poveştile lor fascinante.Adaptate pe înţelesul tuturor, poveştile din volum dezvăluie o pleiadă fabuloasă de personaje - Zeus, Prometeu, Hercule, Icar, Dionisos, Ulise sau Antigona - şi destinele lor pline de tumult şi învăţăminte. 

3. VINERI, 11 MARTIE Cel din urmă film regizat de Hitchcock va fi distribuit cu ziarul, la preţul de 12,99 lei. Colecţia completă conţine 10 DVD-uri, care vor fi distribuite cu „Adevărul“ până la 25 martie.

4. In 10 martie al doilea volum al faimosului roman semnat Henryk Sienkiewicz, se distribuie cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei. „Quo Vadis“ redă persecuţiile suferite de creştini în perioada lui Nero, opunând tumultului istoriei o tulburătoare poveste de dragoste.

5. La Jurnalul in 9 martie apare romanul "Risi­pitorii", în 1962 a fost o mare surpriză pentru cei care, cum spuneam, îl cantonaseră pe Marin Preda exclusiv în universul său autobiografic ţărănesc.

 6. Marţi, 8 Martie, Jurnalul Naţional şi Reader’s Digest îţi aduc cel de-al 5-lea volum din colecţia "Porţia de sănătate".

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .