Treceți la conținutul principal

Mărţişorul Teatrului Masca: invitaţii gratuite pentru doamne pe 8 martie

Teatrul Masca oferă doamnelor şi domnişoarelor invitaţii gratuie cu ocazia zilelor de 1 şi 8 martie pentru spectacolele ce se vor juca în sala Jacques Lecoq – ”Câteva palme false” şi ”Iunia”.

”Ziua Femeii este o sărbătoare care îmbină fericit ideea de feminitate cu cea de reînnoire, verde crud, frumuseţe, un început de drum cu speranţe şi dorinţe noi. Părerea mea este că trăim într-un matriarhat solid şi eu ca manager de teatru contez mult pe femeie”, declară Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

”Câteva palme false” este o neobişnuită poveste de iubire dintre un El şi o Ea care se întâlnesc întâmplător şi se iubesc timp de 20 de ani. Paul Everac, autorul textului construieşte o lume plină de neprevăzut, în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

VIA

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .