Treceți la conținutul principal

Targul International de Carte si Muzica, Brasov 24 - 27 martie

In perioada 24 -27 martie 2011 va avea loc la Brasov cea de-a opta editie a Targului International de Carte si Muzica.

Cu o oferta generoasa de carte si muzica, zeci de edituri organizate in peste 62 de standuri stau la dispozitia publicului oferind preturi promotionale. Lansarile de carte si recitalurile vor intregi programul zilnic al evenimentului.

Pe parcursul celor 4 zile de manifestare, editia a opta a Targului International de Carte si Muzica va gazdui, in cadul unor lansari speciale, o serie de scriitori romani printre care ii amintim pe: Doru Munteanu (amfitrionul lansarilor), Aurora Liiceanu, Adrian Cioroianu, Alteta Sa Regala Principesa Margareta, Eusebiu Stefanescu, Ionut Stefanescu, Caius Dobrescu, Andrei Bodiu, Mihai Pascu, Bogdan Ficeac.

Dupa deschiderea oficiala de la ora 12, in cadrul Targului International de Carte si Muzica va avea loc recitalul corului de copii Unison, iar vizitatorii pot admira, intr-o expozitie de fotografie internationala, lucrarile artistilor Claude Aube (Franta) si Teofil Mihailescu.

Programul va fi completat de recitaluri de exceptie ale lui Florin Piersic, Paula Seling, Mircea Baniciu, Corina Chiriac, Lavinia Raducan & Taraful Rromak. Muzica Folk este reprezentata in cadrul Targului prin prezenta lui Florin Sasarman, Formatia Atron, Silvan Stancel & Ovidiu Scridon, iar muzica si jocul popular vor fi puse in scena de Mariana Anghel si Sergiu Cipariu, Maria Butila, Lucia Potra, Ansamblul “Mureselul” Targu Mures, Orchestra “Tara Barsei” Brasov precum si de interpretii celor 10 albume populare care se vor lansa pe parcursul celor patru zile de manifestare ale targului de la Brasov. Programul detaliat poate fi consultat la adresa www.libriscultural.ro/t-rg-de-carte/editia-a-opta/program

Calitatea standurilor expozitionale, ofertele bogate de carte, muzica, produsele multimedia si preturile promotionale au atras in fiecare an peste 10.000 de vizitatori veniti din intreaga tara. Editia din acest an va celebra aniversarea a doua decenii de existenta a firmei Libris Brasov, initiatorul acestui proiect si gazda traditionala a celor mai importante evenimente cultural-literare din Brasov.

Targul International de Carte si Muzica, Brasov 24 - 27 martie, poate fi vizitat zilnic, intre orele 10.00 – 19.00 in Aula Magna a Universitatii Transilvania.

sursa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .