Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 26 aprilie - 1 mai 2011

1. VINERI, 29 APRILIE După ce astăzi aţi avut partea a III-a a capodoperei lui Franco Zeffirelli, săptămâna viitoare va fi distribuită, cu ziarul, ultima parte, la preţul de 11,99 lei. Cu Robert Powell în rolul carierei sale, „Iisus din Nazareth“ este cel mai cunoscut film pe această temă din istoria cinematografiei.

2. Romanul „Fantoma de la Operă“, de Gaston Leroux, se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei. Romanul a fost publicat de Editura Adevărul în traducerea Mihaelei-Anna Mihailide. Traducătoarea este de părere că „Fantoma de la Operă“ nu este un roman poliţist şi nu merită nici ştampila de „roman de groază“.

3.Primul volum al romanului „După douăzeci de ani“, de Alexandre Dumas, se distribuie miercuri cu „Adevărul“, la preţul de 13,99 lei. Romanul „După douăzeci de ani“ ilustrează reîntâlnirea celor trei muschetari. Personajele-emblemă Athos, Porthos, Aramis şi d’Artagnan se aruncă într-o nouă aventură.

4.Miercuri, 27 aprilie, apare volumul de poe­zii "Excelsior"la Jurnalul National, de Alexandru Macedonski.

5. Jurnalul Naţional şi Editura Litera vă aduc în fiecare luni, începând din 18 aprilie, Biblia – ediţie ilustrată, diortosită de ÎPS Bartolomeu Anania.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .