Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 4-10 aprilie 2011

1. Romanul „Robinson Crusoe“, de Daniel Defoe, şi ghidul National Geographic - „Cuba“ se distribuie luni împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 14,99 de lei.

2. VINERI, 8 APRILIE Prima parte a filmului „Iisus din Nazareth“ va fi distribuită cu „Adevărul“, la 11,99 lei. Capodopera regizorului italian Franco Zeffirelli este împărţită pe patru DVD-uri, pe care le puteţi achiziţiona vinerea, în colecţia „Filme de Paşte“.

3. JOI, 7 APRILIE Un volum care conţine două romane ale scriitorului belgian Georges Simenon va fi distribuit cu „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei. Romanele „Prima anchetă a lui Maigret“ şi „Maigret şi bătrâna doamnă“ sunt o mostră de literatură poliţistă de cea mai bună calitate.

4. Miercuri, 6 aprilie, apare romanul "Zodia Cancerului sau vremea Ducăi-Vodă", de Mihail Sadoveanu.

5. Marţi, 5 aprilie, Jurnalul Naţional şi Reader’s Digest îţi aduc cel de-al 9-lea volum din colecţia "Porţia de să­nă­ta­te". Un proiect plin de... viaţă! 
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .