Treceți la conținutul principal

Târgul de carte „BookLand“

Aflat la prima ediţie, Târgul de carte „BookLand“ începe astăzi, la AFI Palace Cotroceni. Printre editurile prezente la „BookLand“, cu reduceri de până la 70%, se numără Corint, Leda, Ibu Publishing sau Editura Adevărul, dar şi librăria online BuyBooks.

Prima Ediţie a târgului de carte „BookLand", care se încheie la 17 aprilie, aduce în Bucureşti, la mall AFI Palace Cotroceni, atât edituri, cât şi evenimente culturale. Astăzi, de la ora 21.00, trupa „Heaven" concertează la BookLand. Sâmbătă are loc „Noaptea albă a cărţii", mallul fiind deschis toată noaptea, iar cititorii vor putea vizita standurile editurilor şi achiziţiona cărţi. În aceeaşi seară, Florin Chilian, the dAdA, Magnum Opus Band, Trupart şi Backstage Boys vor concerta în cadrul BookLand. Duminică, cântăreaţa Lora şi trupa Akcent vor prezenta publicului cel mai recent single: „No More Tears". 

Lansări şi reduceri
Lansările de carte care vor avea loc la „BookLand" includ volumul „Mormântul comunismului românesc", de Alexandru Matei, apărut la Editura Ibu Publishing. Volumul va fi lansat la standul editurii, sâmbătă, de la ora 12.00, în prezenţa istoricului Adrian Cioroianu, poetului Florin Iaru şi criticului literar Costi Rogozanu. Sâmbătă, Editura Leda va prezenta romanele din colecţia Thriller: „Recuperatorii" de Eric Garcia, „Dublă constrângere" de Chris Bohjalian, „Viziuni însângerate" de Kay Hooper şi „Furioşii" de David Moody.
Editura Rentrop&Straton va organiza dezbaterea „De la print la digital. Care este drumul corect?", iar publicistul Tudor Octavian, autorul albumului „Tablouri frumoase, autori necunoscuţi" îşi va prezenta cartea alături de criticul de artă Pavel Şuşară. Duminică, gimnasta Andreea Răducan va fi prezentă la BookLand pentru a-şi lansa cartea „Reversul medaliei", apărut la Editura Tango. În aceeaşi zi, la prânz, va avea loc Gala Premiilor Reţeaua literară 2011. Editurile îşi aşteaptă cititorii cu promoţii şi reduceri de până la 70%. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .