Treceți la conținutul principal

Târgul de carte „BookLand“

Aflat la prima ediţie, Târgul de carte „BookLand“ începe astăzi, la AFI Palace Cotroceni. Printre editurile prezente la „BookLand“, cu reduceri de până la 70%, se numără Corint, Leda, Ibu Publishing sau Editura Adevărul, dar şi librăria online BuyBooks.

Prima Ediţie a târgului de carte „BookLand", care se încheie la 17 aprilie, aduce în Bucureşti, la mall AFI Palace Cotroceni, atât edituri, cât şi evenimente culturale. Astăzi, de la ora 21.00, trupa „Heaven" concertează la BookLand. Sâmbătă are loc „Noaptea albă a cărţii", mallul fiind deschis toată noaptea, iar cititorii vor putea vizita standurile editurilor şi achiziţiona cărţi. În aceeaşi seară, Florin Chilian, the dAdA, Magnum Opus Band, Trupart şi Backstage Boys vor concerta în cadrul BookLand. Duminică, cântăreaţa Lora şi trupa Akcent vor prezenta publicului cel mai recent single: „No More Tears". 

Lansări şi reduceri
Lansările de carte care vor avea loc la „BookLand" includ volumul „Mormântul comunismului românesc", de Alexandru Matei, apărut la Editura Ibu Publishing. Volumul va fi lansat la standul editurii, sâmbătă, de la ora 12.00, în prezenţa istoricului Adrian Cioroianu, poetului Florin Iaru şi criticului literar Costi Rogozanu. Sâmbătă, Editura Leda va prezenta romanele din colecţia Thriller: „Recuperatorii" de Eric Garcia, „Dublă constrângere" de Chris Bohjalian, „Viziuni însângerate" de Kay Hooper şi „Furioşii" de David Moody.
Editura Rentrop&Straton va organiza dezbaterea „De la print la digital. Care este drumul corect?", iar publicistul Tudor Octavian, autorul albumului „Tablouri frumoase, autori necunoscuţi" îşi va prezenta cartea alături de criticul de artă Pavel Şuşară. Duminică, gimnasta Andreea Răducan va fi prezentă la BookLand pentru a-şi lansa cartea „Reversul medaliei", apărut la Editura Tango. În aceeaşi zi, la prânz, va avea loc Gala Premiilor Reţeaua literară 2011. Editurile îşi aşteaptă cititorii cu promoţii şi reduceri de până la 70%. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa