Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 2-7 mai 2011

1. Începând de marţi, 3 mai, timp de opt săptămâni, ziarul „Adevărul“ se va distribui împreună cu câte un volum din colecţia Larousse „Enciclopedia medicală a familiei“. Preţul pachetului este de 14,99 lei. Primul volum din colecţie cuprinde o trecere în revistă a principalelor tehnici de diagnostic, grupate pe sisteme, precum şi a metodelor de acordare a primului ajutor.

2.  Joi, 5 MAI Romanul „Planeta maimuţelor“, de Pierre Boulle, va fi distribuit cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei, în colecţia „101 cărţi de citit într-o viaţă“. Pentru săptămâna viitoare, Editura Adevărul le propune cititorilor o mostră de literatură ştiinţifico-fantastică.

3. Miercuri, 4 mai, apare volumul "Teatru"la Jurnalul National, de Vasile Alecsandri

4. Jurnalul Naţional vă aduce luni, 2 mai, Biblia – Ediţie Ilustrată, „Versiune diortosită după Septuaginta, redactată şi adnotată de Bartolomeu Valeriu Anania, Arhiepiscopul Clujului, sprijinit pe numeroase alte osteneli”

5.  Vineri, 6 mai, Jurnalul Naţional şi Editura Litera îţi aduc cel de-al 9-lea volum din colecţia MUZZY (carte şi DVD).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .