Treceți la conținutul principal

Bookfest la Sibiu

Incepand de joi, 2 iunie si pana luni, 6 iunie târgul internaţional de carte SibiuBookFest se desfasoara în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Peste 50 de edituri şi furnizori de servicii educaţionale vor expune in pavilionul sin Piata Mica. Organizatorii anunta reduceri de preturi de pana la 70%. Cartea vine la pachet cu multe evenimente speciale: lansari de carte, intalniri cu autori, sesiuni de autografe.

'Pentru această ediţie aşteptăm o participare record, de peste 15.000 de vizitatori. Le oferim peste 30.000 de titluri cu preţuri speciale. Editurile participante au pregătit deja oferte speciale pentru pasionaţii de lectură, cu reduceri de preţ de până la 70%', a anunţat Cosmin Marcu, organizatorul SibiuBookFest.

Târgul de carte de la Sibiu va da intaietate copiilor. Targul va începe joi cu o expoziţie de lucrări plastice realizate de copii, urmată de lansări şi prezentări de carte pentru cei mici.

Evenimentul special al târgului SibiuBookFest 2011 este prezenţa ambasadorului Emiratelor Arabe Unite în România, Yacub Yousif Al-Hosani, care va participa sâmbătă la lansarea volumului 'Întoarcerea lui Hulagu', o piesă de teatru în patru acte scrisă de sultanul Bin Mohammed al-Qasimi, al treilea emir, ca importanţă, din Emiratele Arabe Unite, informeaza Agerpres.

Intrarea la târgul de carte este liberă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .