Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 6- 12 iunie 2011

1. MÂINE, 7 iunie Cel de-al VI-lea volum al Enciclopediei Medicale a Familiei se va distribui împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 14,99 lei. În cele 192 de pagini sunt prezentate informaţii despre afecţiunile frecvente, dar şi bolile complexe ale aparatului locomotor şi ale pielii.

2. MIERCURI, 8 IUNIE Volumul al doilea dedicat celebrului detectiv se distribuie cu „Adevărul“ la preţul de 13,99 lei şi cuprinde romanele „Semnul celor patru“, „Valea terorii“ şi o antologie de 11 povestiri. Astăzi puteţi cumpăra primul volum din colecţia „Sir Arthur Conan Doyle“. Nu rataţi, săptămâna viitoare, continuareaseriei „Aventurile lui Sherlock Holmes“!

3. „Aventurile lui Sherlock Holmes", vol. al II-lea (8 iunie): romanele „Semnul celor patru" şi „Valea terorii", precum şi antologia de 11 povestiri, intitulată „Memoriile lui Sherlock Holmes", 13,99 lei.

4. La Jurnalul apare "Balta­gul" de M. Sadoveanu.

5. Jurnalul Naţional vă aduce luni, 6 IUNIE, Biblia – Ediţie Ilustrată, „Versiune diortosită după Septuaginta, redactată şi adnotată de Bartolomeu Valeriu Anania, Arhiepiscopul Clujului, sprijinit pe numeroase alte osteneli”.


Comentarii

George a spus…
Salut ,daca esti deacord cu un schimb de link ,te rog adauga pe site-ul tau ,linkul http://www.jocuri-masini.in/category/23/Jocuri-3D cu titlul Jocuri 3D ,apoi astept datele site-ului tau ,ca sa te adaug pe jocuri-joculete.org pr3. Iti multumesc !

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .