Treceți la conținutul principal

Memoriile co-fondatorului Microsoft

Conform revisteiTime, Paul Allen este unul dintre cei mai influenti 100 de oameni din lume.Idea Maneste povestea vietii fascinante a unei persoane care a avut un impact fara precedent in stiinta, tehnologie, business, sport, muzica si filantropie.

Memoriile sale contin istorii nespuse pana acum ce ne ofera o perspectiva noua asupra intregii sale experiente de viata, de la adevaratele origini ale Microsoft pana la calatoria in spatiu. Sunt reflectiile cuiva care a dus o viata extraordinara, a invatat foarte mult si a contribuit la o lume mai buna.

S-a scris mult despre inceputurile Microsoft, dar Allen nu a spus niciodata povestea din punctul sau de vedere. Nu daduse niciodata detalii despre relatia sa complexa cu Bill Gates sau despre perspectiva sa din spatele usilor inchise. Aflati de la insusi Paul Allen cum un start-up a devenit cea mai puternica firma de tehnologie din lume.

Idea Maneste povestea candida si foarte asteptata a unei persoane private care traieste viata intens, marcata de succese triumfatoare si de caderi de la mare inaltime.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .