Treceți la conținutul principal

Tirul de cărți

Boomlit organizează la Street Delivery 2011, București (10-12 iunie) Tirul de cărți.
Street Delivery
Ce ne propunem
Să aducem editurile și autorii români în cadrul Street Delivery, printr-un proiect inedit și amuzant, în care cititorii să poată câștiga multe cărți.
Cum funcționează
Vom avea un coș (înconjurat de multe multe pernuțe colorate), în care participanții pot arunca de la 4-5 m cu cărțile pe care le aleg de la taraba noastră; iar dacă nimeresc, primesc cartea respectivă. Mergând pe ideea jocurilor de tir din parcurile de distracție, participanții se vor înscrie (suma va fi de 5 lei) și vor avea dreptul la 3 încercări (orice persoană se poate înscrie de maxim două ori).
Editurile / magazinele de carte participante
În primul rând acest proiect este unul de imagine. Editurile sau magazinele care vor dărui cărți pentru Tirul de cărți vor putea să-și amplaseze în cadrul standului nostru roll-up-bannere sau alte materiale publicitare.
Dincolo de vizibilitatea oferită de Street Delivery, weekend în care pe Arthur Verona este așteptat întreg orașul, echipa noastră se va ocupa în fiecare zi de promovarea pe rețelele sociale a eventului (fotografii – vrem să pozăm fiecare participant și cartea aleasă, în dreptul căreia vom scrie din partea cui a fost oferită; clipuri video; comunicate). Estimăm peste 500 de fotografii și câteva zeci de clipuri în care vom promova cărțile, editurile și magazinele de carte care vor să ni se alăture.
Nu în ultimul rând: cărțile care rămân după încheierea Street Delivery, vor fi împărțite librăriilor din țară care au nevoie de titluri. Sigur, dacă iese bine (și n-ar avea de ce să nu iasă), ne dorim să păstrăm o tradiție cu acest proiect la Street Delivery.
* Orice editură / magazin de carte se poate înscrie, oferind un minim de 20 de cărți, publicate între 2008 și 2011. Așteptăm mail-urile cu propunerile voastre pe office [at] boomlit [dot] com.
Boom The Lit! :)
Ni s-au alăturat deja
Editura Trei, Editura Herg Benet

via

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .