Treceți la conținutul principal

Tirul de cărți

Boomlit organizează la Street Delivery 2011, București (10-12 iunie) Tirul de cărți.
Street Delivery
Ce ne propunem
Să aducem editurile și autorii români în cadrul Street Delivery, printr-un proiect inedit și amuzant, în care cititorii să poată câștiga multe cărți.
Cum funcționează
Vom avea un coș (înconjurat de multe multe pernuțe colorate), în care participanții pot arunca de la 4-5 m cu cărțile pe care le aleg de la taraba noastră; iar dacă nimeresc, primesc cartea respectivă. Mergând pe ideea jocurilor de tir din parcurile de distracție, participanții se vor înscrie (suma va fi de 5 lei) și vor avea dreptul la 3 încercări (orice persoană se poate înscrie de maxim două ori).
Editurile / magazinele de carte participante
În primul rând acest proiect este unul de imagine. Editurile sau magazinele care vor dărui cărți pentru Tirul de cărți vor putea să-și amplaseze în cadrul standului nostru roll-up-bannere sau alte materiale publicitare.
Dincolo de vizibilitatea oferită de Street Delivery, weekend în care pe Arthur Verona este așteptat întreg orașul, echipa noastră se va ocupa în fiecare zi de promovarea pe rețelele sociale a eventului (fotografii – vrem să pozăm fiecare participant și cartea aleasă, în dreptul căreia vom scrie din partea cui a fost oferită; clipuri video; comunicate). Estimăm peste 500 de fotografii și câteva zeci de clipuri în care vom promova cărțile, editurile și magazinele de carte care vor să ni se alăture.
Nu în ultimul rând: cărțile care rămân după încheierea Street Delivery, vor fi împărțite librăriilor din țară care au nevoie de titluri. Sigur, dacă iese bine (și n-ar avea de ce să nu iasă), ne dorim să păstrăm o tradiție cu acest proiect la Street Delivery.
* Orice editură / magazin de carte se poate înscrie, oferind un minim de 20 de cărți, publicate între 2008 și 2011. Așteptăm mail-urile cu propunerile voastre pe office [at] boomlit [dot] com.
Boom The Lit! :)
Ni s-au alăturat deja
Editura Trei, Editura Herg Benet

via

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .