Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 24 - 30 august 2011

1. "Lostriţa". "Capul de Zimbru". "Sakuntala". "Farsa". "Sezon mort". Sunt doar câteva dintre titlurile care alcătuiesc mirajul volumului de povestiri "Iubire Magică" de Vasile Voiculescu. Miercuri, 24 august, împreună cu Jurnalul Naţional.

2. In 24 AUGUST apar  romanele „Dublul“ şi „Oameni sărmani“, de F.M. Dostoievski. Vor fi distribuite cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 14,99 lei. Colecţia dedicată seriei complete a romanelor marelui scriitor rus va conţine, în total, 12 volume.

3.VINERI, 26 AUGUST impreuna cu „Adevărul" se va distribui împreună cu „Reţete sănătoase pentru copii", volumul 16 al colecţiei „Delicii în bucătărie", la preţul de 14,99 lei. Subtitlul cărţii este „Gustăruri ingenioase pentru cei mici". Volumul conţine numeroase reţete inedite de preparate pentru cei mici.

4. In 25 AUGUST Volumul „Comoara din Lacul de Argint“, de Karl May, se distribuie cu ziarul la preţul de 12,99 lei. Publicat iniţial în 1969, „Comoara din Lacul de Argint“ îl readuce în prim-plan pe eroul Winnetou, care înfruntă o trupă de bandiţi pentru a descoperi o misterioasă comoară.


Cu o mica intarziere ! :)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .