Treceți la conținutul principal

Târguri de Sfânta Maria

Bunătăţi pentru Marii în Parcul Naţional

Cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria, primarul Neculai Onţanu organizează, în Parcul Naţional, târgul “Bunătăţi şi bucurii pentru Marii”, unde timp de cinci zile producători şi meşteri populari vă aşteaptă cu brânzeturi, vinuri, cozonaci, miere şi turtă, dar şi cu suveniruri, decoraţiuni, obiecte din lemn şi din ceramică şi bijuterii. 

Cozonaci moldoveneşti lângă Caşin

În parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, de lângă Mănăstirea Caşin, azi şi mâine, producători români vă vor întâmpina cu peşte afumat, cozonaci moldoveneşti şi dulceţuri. 

Viţel la proţap şi muzică live

În Parcul Sebastian, de astăzi până luni puteţi participa la un târg de Sf. Maria. Vă aşteaptă viţel la proţap, băuturi alese, muzică live şi dansuri. 

Zilele Brâncovenilor

La Centrul Cultural “Palatele Brâncoveneşti-Mogoşoaia”, de mâine până luni veţi putea asista la un recital de muzică clasică, jazz, blues şi la piese de teatru. Pe alei vor exista expoziţii de pictură, târguri de vinuri şi de carte.

Sursa: Libertatea

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .