Treceți la conținutul principal

Ce putem vedea saptamana aceasta in Bucuresti

In perioada 5-8 octombrie, la Romexpo, se desfasoara Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale.

Tot in perioada 5-8 octombrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a 37-a editie a Targului Tehnic International Bucuresti - manifestarea expozitionala cu cea mai veche traditie din Romania. Detalii aici.

In perioada 7-13 octombrie se desfasoara, la Cinema Studio din Bucuresti, Zilele Filmului de Limba Spaniola. Filmele sunt subtitrate in limba romana sau engleza. Detalii aici.

Pe 8 si 9 octombrie se desfasoara GreenFair editia a 38-a, la Green Hours, 10:00-18:00, Calea Victoriei 120. Detalii aici.

In perioada 8-16 octombrie se desfasoara Greetings from Cartoonia / Jumatatea plina la Anim'est. Detalii aici.

Pana pe 16 octombrie se desfasoara Festivalul eXplore dance 2011: 30 de spectacole, 21 filme de dans, 8 workshop-uri, 5 lecture-uri, o masa rotunda, precum si o serie de evenimente si programe speciale. Detalii aici.

Pana pe 9 octombrie se desfasoara Deutsches Bierfest, eveniment ce sarbatoreste berea si cultura germana.
  • Luni, 3 oct: ZADUF, The Teachers Orchestra, JayBi, Karpaten Show
  • Marti, 4 oct: TIPTIL, The Teachers Orchestra, JayBi, Karpaten Show
  • Miercuri, 5 oct: Ansamblul Burnasul, The Teachers Orchestra, JayBi, Karpaten Show
  • Joi, 6 oct: Romano Boutique, The Teachers Orchestra, JayBi, Karpaten Show
  • Vineri, 7 oct: TAXI, The Teachers Orchestra, JayBi, Karpaten Show
  • Sambata, 8 oct: VANK, Hara, The Teachers Orchestra, JayBi, Karpaten Show
  • Duminica, 9 oc: Spitalul de Urgenta, The Teachers Orchestra, JayBi, Karpaten Show

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .