Treceți la conținutul principal

Colecţia Prinţesele Disney

Din 14 noiembrie, Jurnalul Naţional şi Litera te invită într-o călătorie magică…în lumea celebrelor prinţese Disney. Alături de Mica sirenă, Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa, Jasmine, Aurora, Tiana şi Rapunzel vei descoperi cea mai frumoasă lume a poveştilor. Peste mări şi ţări întotdeauna vei descoperi o împărăţie. Un loc fermecat în care trăiesc zâne şi vrăjitoare, prinţi şi prinţese preafrumoase, regi şi regine. Poţi pătrunde foarte uşor în această lume plina de taine… Este de ajuns să deschizi o carte şi să-i răsfoieşti paginile.
“Nu te îngrijora, Ariel, spuse Eric încetişor. O să găsim noi o cale să aducem laolaltă pământul şi marea…” La orice vârstă omul se hrăneşte cu poveşti. De aceea, avuţia poveştilor pe care au strâns-o oamenii de pe tot globul, din casă în casă, din secol în secol fie în vorbă, fie în scris a depăşit orice altă avuţie a lumii…pentru că poveştile nu mor niciodată. Pentru că întodeauna poveştile te fac să zâmbeşti. Pentru că poveştile sunt adevărate lecţii de viaţă şi de suflet. Pentru că fiecare poveste este un simbol. Pentru că la orice vârstă vei descoperi plăcerea de a citi şi de a reciti poveşti… Petrece împreună cu copilul tău Sfânta Sărbătoare a Crăciunului alături de de colecţia”Prinţesele Disney”. Un cadou de suflet care nu trebuie să-i lipsească nici unui copil...
1. Ariel şi puiul de delfin * Belle şi căţeluşul din castel
2. Aurora şi dragonul cel folositor * Albă ca Zăpada şi farmecul prieteniei
3. Mica sirenă în căutarea darurilor * Aurora şi surprizele Crăciunului.
4. Cenuşăreasa la petrecerea Crăciunului * Tiana şi magia sărbătorilor
5. Tiana şi prietenii ei * Eroii lui Rapunzel
6. Jasmine, peţitoarea * Cenuşăreasa şi şoricelul pierdut
Prinţesele Disney, o colecţie de 6 volume, în fiecare luni numai cu Jurnalul Naţional! Cărţile sunt tipărite în condiţii grafice de exceptie, cu ilustraţii sugestive şi coperte cartonate menite să reziste în timp.
sursa:  Jurnalul Naţional

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…