Treceți la conținutul principal

Colecţia Prinţesele Disney

Din 14 noiembrie, Jurnalul Naţional şi Litera te invită într-o călătorie magică…în lumea celebrelor prinţese Disney. Alături de Mica sirenă, Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa, Jasmine, Aurora, Tiana şi Rapunzel vei descoperi cea mai frumoasă lume a poveştilor. Peste mări şi ţări întotdeauna vei descoperi o împărăţie. Un loc fermecat în care trăiesc zâne şi vrăjitoare, prinţi şi prinţese preafrumoase, regi şi regine. Poţi pătrunde foarte uşor în această lume plina de taine… Este de ajuns să deschizi o carte şi să-i răsfoieşti paginile.
“Nu te îngrijora, Ariel, spuse Eric încetişor. O să găsim noi o cale să aducem laolaltă pământul şi marea…” La orice vârstă omul se hrăneşte cu poveşti. De aceea, avuţia poveştilor pe care au strâns-o oamenii de pe tot globul, din casă în casă, din secol în secol fie în vorbă, fie în scris a depăşit orice altă avuţie a lumii…pentru că poveştile nu mor niciodată. Pentru că întodeauna poveştile te fac să zâmbeşti. Pentru că poveştile sunt adevărate lecţii de viaţă şi de suflet. Pentru că fiecare poveste este un simbol. Pentru că la orice vârstă vei descoperi plăcerea de a citi şi de a reciti poveşti… Petrece împreună cu copilul tău Sfânta Sărbătoare a Crăciunului alături de de colecţia”Prinţesele Disney”. Un cadou de suflet care nu trebuie să-i lipsească nici unui copil...
1. Ariel şi puiul de delfin * Belle şi căţeluşul din castel
2. Aurora şi dragonul cel folositor * Albă ca Zăpada şi farmecul prieteniei
3. Mica sirenă în căutarea darurilor * Aurora şi surprizele Crăciunului.
4. Cenuşăreasa la petrecerea Crăciunului * Tiana şi magia sărbătorilor
5. Tiana şi prietenii ei * Eroii lui Rapunzel
6. Jasmine, peţitoarea * Cenuşăreasa şi şoricelul pierdut
Prinţesele Disney, o colecţie de 6 volume, în fiecare luni numai cu Jurnalul Naţional! Cărţile sunt tipărite în condiţii grafice de exceptie, cu ilustraţii sugestive şi coperte cartonate menite să reziste în timp.
sursa:  Jurnalul Naţional

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .