Treceți la conținutul principal

Concurs ,,Cărţile de căpătâi ale cititorilor,,


Gingaşia impreuna cu Libris lansează concursul de premiere a Celui mai activ cititor al blogului. Care sunt cartile voastre de căpătâi?

Caştigatorul / caştigatoarea concursului va primi un premiu in valoare de 50 ron de la LIBRARIA ELECTRONICA LIBRIS. Castigatorul isi poate alege orice titluri isi doreste, in limita a 50 lei (unul sau mai multe care, cumulate, sa nu depaseasca aceasta valoare). Concursul se incheie pe 5  decembrie 2011, ora 0:00, iar rezultatul va fi anunţat pe 6 decembrie 2011.

Vă doresc succes!

Pentru a putea concura va trebui să lăsaţi un comentariu. Cei care au bloguri pot prelua aceast CONCURS  dacă le face plăcere!

Comentarii

Mami de Rares a spus…
De veghe in lanul de secara - J. D. Salinger
Mocanu Stefania a spus…
Ghidul lenesului. Mic tratat pentru lenesi rafinati de Tom Hodgkinson
L. a spus…
Seria Dune a lui Frank Herbert :)
L a spus…
Autoportret într-o oglindă spartă - Octavian Paler si Memoriile lui Eliade.
madi a spus…
Micul Print - Antoine de Saint Exupery
tetris a spus…
Zbor deasupra unui cuib de cuci
Oameni si soareci - Milos Forman
Micul Print - Antoine de Saint Exupery
Oameni si soareci - John Steinbeck
helen a spus…
E un cadou frumos de Craciun .
Alexandra N. a spus…
“Jurnalul fericirii” si “Sfantul inchisorilor” (pentru ca protagonistii lor - Nicolae Steinhardt, respectiv Valeriu Gafencu – au avut o traire atat de curata in timpul vietii, incat vocatia lor de marturisitori ai credintei a devenit parca mai vie si mai lucratoare de cand cei doi s-au mutat la Ceruri...)
Mariana a spus…
De la moarte la viaţă - Paulin Lecca
Micul Prinţ - Antoine de Saint Exupery
DOAR NOI a spus…
Casa de nobili - Turgheniev;

Lorelei - I.Teodoreanu

Dan - A. Vlahuta
DOAR NOI a spus…
http://bios-doareu.blogspot.com/2011/12/concurs-cartile-d-ecapata-ale.html
RG a spus…
La medeleni - IONEL TEODOREANU
Viorel a spus…
Orbitor - Cartarescu
De veghe in lanul de secara - Sallinger
Maestrul si Margareta - Bulgakov
Padurea Norvegiana - Murakami
Culoarea Magiei - Pratchett
Lory a spus…
http://www.libris.ro/gastronomie/carte-de-bucate---sanda-marin-HUM973-50-0890-4--c7914--p312910.html
Aceasta este una din cartile pe care ma bazez!!
ciprian33 a spus…
Doamne ajuta!Vreau si eu sa particip la concurs:Sfaturi duhovnicesti,Acatistul Maicii Domnului la Icoana Prodromita,Cartea,Unealta a Pastoririi Sufletelor,Oameni Iubiti de Dumnezeu,Despre descoperirea lui Dumnezeu in lume,Sfaturi pentru Mireni,Anectode duhovnicesti
ciprian33 a spus…
Doamne ajuta!Vreau si eu sa particip la concurs:Sfaturi duhovnicesti,Acatistul Maicii Domnului la Icoana Prodromita,Cartea,Unealta a Pastoririi Sufletelor,Oameni Iubiti de Dumnezeu,Despre descoperirea lui Dumnezeu in lume,Sfaturi pentru Mireni,Anectode duhovnicesti
valentina a spus…
Doamne ajuta,vreau si eu sa particip la concurs:Cele 100 de reguli ale educarii copilului,Testament,Cuvinte de Folos,Timp pentru Dumnezeu,Acatistul Maicii Domnului la Icoana Prodromita.
myriam a spus…
Mizerabilii de Victor Hugo
Puterea de Eugen Ovidiu Chirovici
Cel mai iubit dintre pamanteni de Marin Preda
Un veac de singurătate de Gabriel Garcia Marquez
Cartile care ne-au facut oameni de Dan C. Mihailescu
si multe altele
Cu durere si dragoste pentru omul contemporan Cuviosul Paisie Aghioritul

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .