Treceți la conținutul principal

Concurs ,,Cărţile de căpătâi ale cititorilor,,


Gingaşia impreuna cu Libris lansează concursul de premiere a Celui mai activ cititor al blogului. Care sunt cartile voastre de căpătâi?

Caştigatorul / caştigatoarea concursului va primi un premiu in valoare de 50 ron de la LIBRARIA ELECTRONICA LIBRIS. Castigatorul isi poate alege orice titluri isi doreste, in limita a 50 lei (unul sau mai multe care, cumulate, sa nu depaseasca aceasta valoare). Concursul se incheie pe 5  decembrie 2011, ora 0:00, iar rezultatul va fi anunţat pe 6 decembrie 2011.

Vă doresc succes!

Pentru a putea concura va trebui să lăsaţi un comentariu. Cei care au bloguri pot prelua aceast CONCURS  dacă le face plăcere!

Comentarii

Mami de Rares a spus…
De veghe in lanul de secara - J. D. Salinger
Anonim a spus…
Ghidul lenesului. Mic tratat pentru lenesi rafinati de Tom Hodgkinson
L. a spus…
Seria Dune a lui Frank Herbert :)
L a spus…
Autoportret într-o oglindă spartă - Octavian Paler si Memoriile lui Eliade.
madi a spus…
Micul Print - Antoine de Saint Exupery
tetris a spus…
Zbor deasupra unui cuib de cuci
Oameni si soareci - Milos Forman
Micul Print - Antoine de Saint Exupery
Oameni si soareci - John Steinbeck
helen a spus…
E un cadou frumos de Craciun .
Alexandra N. a spus…
“Jurnalul fericirii” si “Sfantul inchisorilor” (pentru ca protagonistii lor - Nicolae Steinhardt, respectiv Valeriu Gafencu – au avut o traire atat de curata in timpul vietii, incat vocatia lor de marturisitori ai credintei a devenit parca mai vie si mai lucratoare de cand cei doi s-au mutat la Ceruri...)
Mariana a spus…
De la moarte la viaţă - Paulin Lecca
Micul Prinţ - Antoine de Saint Exupery
DOAR NOI a spus…
Casa de nobili - Turgheniev;

Lorelei - I.Teodoreanu

Dan - A. Vlahuta
DOAR NOI a spus…
http://bios-doareu.blogspot.com/2011/12/concurs-cartile-d-ecapata-ale.html
RG a spus…
La medeleni - IONEL TEODOREANU
Viorel a spus…
Orbitor - Cartarescu
De veghe in lanul de secara - Sallinger
Maestrul si Margareta - Bulgakov
Padurea Norvegiana - Murakami
Culoarea Magiei - Pratchett
Lory a spus…
http://www.libris.ro/gastronomie/carte-de-bucate---sanda-marin-HUM973-50-0890-4--c7914--p312910.html
Aceasta este una din cartile pe care ma bazez!!
Anonim a spus…
Doamne ajuta!Vreau si eu sa particip la concurs:Sfaturi duhovnicesti,Acatistul Maicii Domnului la Icoana Prodromita,Cartea,Unealta a Pastoririi Sufletelor,Oameni Iubiti de Dumnezeu,Despre descoperirea lui Dumnezeu in lume,Sfaturi pentru Mireni,Anectode duhovnicesti
Anonim a spus…
Doamne ajuta!Vreau si eu sa particip la concurs:Sfaturi duhovnicesti,Acatistul Maicii Domnului la Icoana Prodromita,Cartea,Unealta a Pastoririi Sufletelor,Oameni Iubiti de Dumnezeu,Despre descoperirea lui Dumnezeu in lume,Sfaturi pentru Mireni,Anectode duhovnicesti
valentina a spus…
Doamne ajuta,vreau si eu sa particip la concurs:Cele 100 de reguli ale educarii copilului,Testament,Cuvinte de Folos,Timp pentru Dumnezeu,Acatistul Maicii Domnului la Icoana Prodromita.
myriam a spus…
Mizerabilii de Victor Hugo
Puterea de Eugen Ovidiu Chirovici
Cel mai iubit dintre pamanteni de Marin Preda
Un veac de singurătate de Gabriel Garcia Marquez
Cartile care ne-au facut oameni de Dan C. Mihailescu
si multe altele
Cu durere si dragoste pentru omul contemporan Cuviosul Paisie Aghioritul

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .