Treceți la conținutul principal

Dan Puric lansează "Fii demn!"

Actorul şi regizorul Dan Puric îşi lansează mai marţi, 15 noiembrie, la Teatrul de pe Lipscani, sala Rapsodia, cea mai nouă carte pe care a scris-o, "Fii demn!", informează un comunicat transmis AGERPRES.

Structurată în şase capitole, cartea lui Dan Puric, scrisă la persoana întâi, este confesiunea unui om care se bucură de fiecare răsărit de soare şi care, cu sensibilitate, dar şi cu luciditate, redescoperă, atât pentru sine, cât şi pentru noi, reperele necesare oricărui român - mama, pământul şi martirii neamului.

Cu o scriitură simplă dublată de un fin simţ al umorului, autorul cărţii reconstruieşte prin prisma unui demers personal o lume la răscruce, ce-şi caută rostul, dar care, în esenţa ei, nu şi-a pierdut simţul valorii şi credinţa. Decupajele de viaţă, portretele, întâmplările relatate simplu, dar viu, versurile, poveştile şi eseurile pregătitoare fac o lectură, aparent, uşoară a cărţii.

Dan Puric a mai publicat volumele "Cine suntem" şi "Omul frumos", cărţi în care vorbeşte despre identitate şi iubire. 

Sursa: AGERPRES

Comentarii

myriam a spus…
Achizitionata, super frumoasa cartea

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .