Treceți la conținutul principal

E-Books în limba română


Vineri se lansează cea mai mare colecţie de carte electronică din România.
Cu un portofoliu de peste 500 de titluri în limba română de la edituri de prestigiu, colecţia va fi prezentată pe 11 noiembrie 2011, ora 10.30, la Orange Concept Store, în cadrul evenimentului de lansare a platformei de cărţi digitale Elefant.ro.

Evenimentul include şi prezentarea primei aplicaţii de iPad şi iPhone pentru cărţi digitale în limba română şi lansarea, în premieră în România, a noului dispozitiv de lectură eReader Kobo Touch.  Lansarea va fi urmată de o sesiune de dezbateri moderată de Cătălin Ştefănescu, cu tema „Prezentul şi viitorul cărţii digitale în România".
La dezbatere vor participa jurnalişti, bloggeri, agenţi şi editori de cărţi, printre care Oana Boca de la Editura Polirom, Dan Vidraşcu - Editura Litera, Simona Kessler, Dragoş Dodu, Susan Schnauer (Mortenson Center for  International Library Programs, University of Illinois) şi Vlad Puescu  de la Elefant. ro

sursa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .