Treceți la conținutul principal

Expozitia „Feerie de Crăciun”


Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași - Muzeul de Artă și Muzeul Unirii au plăcerea să vă invite la prima ediție a expoziției de artă „Feerie de Crăciun”. Vernisajul va avea loc marți, 13 decembrie 2011, orele 18.00, la Muzeul Unirii din strada Lăpușneanu nr. 14.

Expoziția reunește lucrări de artă - instalații artistice ambientale ale artiștilor plastici ieșeni, ce vor fi expuse într-un cadru feeric specific Crăciunului, creat în parcul Muzeului Unirii.

În urma jurizării, cea mai valoroasă lucrare, din punct de vedere artistic, va primi din partea organizatorilor trofeul „Globul de cristal”, iar Cluburile  „Rotary” din Iași vor oferi artistului câștigător un premiu în bani.

Curatorii expoziției sunt Valentina Druțu și Aurica Ichim.

Publicul este așteptat să viziteze această expoziție în perioada 13 decembrie 2011 – 30 ianuarie 2012.

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
România, Iași, 700028, Piața Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1,
Tel/Fax: +40/0232/218383
contact@muzeul-moldova.ro
http://www.muzeul-moldova.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .