Treceți la conținutul principal

Lansarea "TRATATUL DE PSIHOPATOLOGIE ȘI PSIHIATRIE PENTRU PSIHOLOGI "

Săptămâna aniversară a Librăriei Șt.O.Iosif (Salonul Șt.O.Iosif împlinește un an de la inaugurare) nu avea cum să nu fie  plină de evenimente.

Chiar dacă se apropie sărbătorile, asta nu înseamnă că toată lumea a intrat deja în vacanță, dimpotrivă, unii dezvoltă preocupări cât se poate de intense în domeniul lor de activitate… chiar de dimensiunile unui tratat. Până la urmă, e drept că în preajma Crăciunului și a Anului Nou se trăiesc cele mai mari bucurii, dar și cele mai adânci depresii, atunci când nu ai posibilitatea să fii în preajma unei comunități pe care o îndrăgești. Așa că ne-am gândit, alături de Editura Trei, să îndreptăm atenția publicului spre o lansare dintr-un domeniu de mare interes, atât pentru specialiști, cât și pentru profani: sănătatea mintală.
MIERCURI 14.12.2011, la orele 16, lansăm TRATATUL DE PSIHOPATOLOGIE ȘI PSIHIATRIE PENTRU PSIHOLOGI (Editura Trei, 2011) – autori: prof univ FLORIN TUDOSE (profesor de psihologie clinică și psihiatrie), conf univ CĂTĂLINA TUDOSE, lect univ LETITIA DOBRANICI.

Vor fi prezenți și vor vorbi prof univ FLORIN TUDOSE și prof univ PETRU LISIEVICI (Decanul Facultății de Psihologie și Pedagogie, Universitatea Transilvania Brașov).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .