Treceți la conținutul principal

Sa ajutam!


Donatiile sunt mai mult decat binevenite!Pe Bibi il cheama, de fapt, Tudor-Daniel,dar asa ii spunem noi: Bibi. Chiar a si inceput sa raspunda la apelativul asta. Este un bebelus fericit si foarte jucaus, pe care parintii si bunicii il iubesc mai mult decat orice pe lume.
De mai bine de cinci luni, BIBI a fost diagnosticat cu o boala teribila: Anemie aplastica- in evaluare pentru sindromul BlackfanDiamond, pe scurt DBA.


Puteti face donatii astfel:In contul asociatiei care il sustine pe Tudor:Titular Cont: ASOCIATIA ROTARY INTL MANGALIACUI: 15037261IBAN RON : RO40BTRL01401205702228XXsau EUR : RO86BTRL01404205702228XXBANCA TRANSILVANIA, Agentia MANGALIA, ROMANIASWIFT Code: BTRLRO22Va rugam sa precizati la descriere plata:"donatie pentru Tudor-Daniel FILIP"Sau in contul tatalui lui Tudor,


Titular cont: FILIP BOGDAN LIVIU


CNP 1660903133678


IBAN RON: RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XXBANCA TRANSILVANIA, Agentia MANGALIA, ROMANIA

Comentarii

Laura a spus…
In perioada 10-16 dcembrie 2011, numarul 848 este pt donatii in contul lui Bibi. Un simplu SMS gol trimis la 848 ii aduce in cont lui Bibi 2 Eur si sansa la viata frumoasa si fara durere!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .