Treceți la conținutul principal

7 titluri noi de psihologie

Noua serie de carti de psihologie

Gazeta Sporturilor le aduce cititorilor o noua serie de carti de psihologie practica, editata de Editura Trei.  Incepand cu 25 ianuarie, descoperi raspunsul la orice problema din sfera psihologiei! Solutia vine din paginile cartilor scrise de specialisti de clasa mondiala si pe care le puteti gasi in fiecare miercuri la chioscurile de ziare, impreuna cu Gazeta Sporturilor. In plus, cartile pot fi achizitionate la un superpret, cu 50% mai mic decat cel obisnuit.

Cartile se adreseaza "tuturor persoanelor care accepta ideea ca omul are si psihic, nu numai corp si minte, si care vor sa se cunoasca mai bine pentru a trai mai placut, mai eficient cat mai aproape de maximul posibilitatilor lor" afirma prof. Vasile Dem. Zamfirescu, coordonatorul seriei de psihologie practica intr-un interviu acordat GSP

Primul titlu al seriei este "Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau", care le dezvaluie mamelor daca este in avantajul baietilor sa beneficieze de atata afectiune: "dragostea pentru fiul lor nu trebuie sa fie nici devoratoare, nici atat de pasionala incat sa devina posesiva.

 Cele 7 carti esentiale cu Gazeta Sporturilor:

  • 25 ianuarie: "Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau" - Autor: Alain Braconnier
  • 1 februarie: "Barbatul de azi explicat femeilor" - Autor: Gerard Laleu
  • 8 februarie: "Daca dragostea ar putea gandi" - Autor: Alon Gratch
  • 15 februarie: "Cartea gesturilor europene" - Autor: Peter Collett
  • 22 februarie: "Intalnirea cu visele" - Autor: Ruth Berry
  • 29 februarie: "Criza adolescentei" - Autor: Stephane Clerget
  • 7 martie: "Recomandari psihanalitice pentru mame" - Autor: Wilhelm Stekel
Noua serie de carti de psihologie practica oferita de Gazeta Sporturilor si Editura Trei vine si insotita de un concurs. Intra pe www.drhappy.ro, comenteaza articolul zilei si poti castiga premii interesante! 

sursa:  Gazeta Sporturilor si Editura Trei

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .