Treceți la conținutul principal

7 titluri noi de psihologie

Noua serie de carti de psihologie

Gazeta Sporturilor le aduce cititorilor o noua serie de carti de psihologie practica, editata de Editura Trei.  Incepand cu 25 ianuarie, descoperi raspunsul la orice problema din sfera psihologiei! Solutia vine din paginile cartilor scrise de specialisti de clasa mondiala si pe care le puteti gasi in fiecare miercuri la chioscurile de ziare, impreuna cu Gazeta Sporturilor. In plus, cartile pot fi achizitionate la un superpret, cu 50% mai mic decat cel obisnuit.

Cartile se adreseaza "tuturor persoanelor care accepta ideea ca omul are si psihic, nu numai corp si minte, si care vor sa se cunoasca mai bine pentru a trai mai placut, mai eficient cat mai aproape de maximul posibilitatilor lor" afirma prof. Vasile Dem. Zamfirescu, coordonatorul seriei de psihologie practica intr-un interviu acordat GSP

Primul titlu al seriei este "Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau", care le dezvaluie mamelor daca este in avantajul baietilor sa beneficieze de atata afectiune: "dragostea pentru fiul lor nu trebuie sa fie nici devoratoare, nici atat de pasionala incat sa devina posesiva.

 Cele 7 carti esentiale cu Gazeta Sporturilor:

  • 25 ianuarie: "Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau" - Autor: Alain Braconnier
  • 1 februarie: "Barbatul de azi explicat femeilor" - Autor: Gerard Laleu
  • 8 februarie: "Daca dragostea ar putea gandi" - Autor: Alon Gratch
  • 15 februarie: "Cartea gesturilor europene" - Autor: Peter Collett
  • 22 februarie: "Intalnirea cu visele" - Autor: Ruth Berry
  • 29 februarie: "Criza adolescentei" - Autor: Stephane Clerget
  • 7 martie: "Recomandari psihanalitice pentru mame" - Autor: Wilhelm Stekel
Noua serie de carti de psihologie practica oferita de Gazeta Sporturilor si Editura Trei vine si insotita de un concurs. Intra pe www.drhappy.ro, comenteaza articolul zilei si poti castiga premii interesante! 

sursa:  Gazeta Sporturilor si Editura Trei

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…