Treceți la conținutul principal

Take it. Read it.Return it


Din luna decembrie, bibliotecile „Cuprins” sunt disponibile pentru toţi iubitorii de lectură, în 
cele 5 locaţii partenere: Shift Pub, Godot Cafe-teatru,Ceainaria GreenTea, LA SCENA şi Incubator107. 

Doritorii pot împrumuta gratuit o carte, cu o singură condiţie: aceea de a pune alta în locul celei pe care au luat-o. Indiferent de titlul ales, iubitorii de lectură pot savura fiecare rând departe de agitaţia urbană, inconjuraţi de atmosfera caldă din cele 5 locaţii partenere sau luând cartea acasă. Lista completǎ a cǎrţilor din fiecare bibliotecă poate fi vizualizată accesând site-ul Artwe, secţiunea „Cuprins”: www.artwe.ro/cuprins.

Pentru început, bibliotecile au fost amplasate în 5 puncte centrale din Bucureşti, uşor accesibile publicului, urmând ca din luna ianuarie a anului viitor să fie anunţate noi locaţii partenere. 

Locaţii partenere: Shift Pub (Str. General Eremia Grigorescu nr.17), LaScena (Calea Cǎlǎraşilor nr. 55), @Godot Café-Teatru (Str. Blǎnari nr. 14), Incubator107 (str. Traian nr. 107), GreenTea (Str. Dr. Burghelea nr. 24).

Parteneri: Institutul Cultural Roman, Editura Herald, Decât o Revistă, TATAIA,CasadeEditură Max Blecher, Editura Minerva, Editura Trei.

Comentarii

O dovada palpabila ca Universul este in expansiune.
Cugirul e din ce in ce mai departe de civilizatia prezentata aici.

Cu respect,
Vasile D
Mariana a spus…
Faină treabă! :)

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .