Treceți la conținutul principal

Concurs de Dragobete ,,Cărţile de dragoste ale cititorilor,,Gingaşia impreuna cu Libris lansează concursul de premiere a Celui mai iubaret cititor al blogului. 
Și pentru că avem un prilej în plus de a sărbători iubirea vă provocăm cu un concurs. Scrieți-ne într-un comentariu la acest articol despre cea mai frumoasă carte de dragoste pe care ați citit-o sau asteptam o fotografie pe adresa gingasia@yahoo.com care vorbeste despre iubire!

Caştigatorul / caştigatoarea concursului va primi un premiu de trei carti  de la LIBRARIA ELECTRONICA LIBRIS. Concursul se incheie pe 24 februarie 2012, ora 0:00, iar rezultatul va fi anunţat pe 25 februarie 2012.

Vă doresc succes!

Cei care au bloguri pot prelua acest CONCURS  dacă le face plăcere!:)

Comentarii

Una din cele mai frumoase povesti de dragoste citite in ultima vreme: Vei fi acolo? (Guillaume Musso}
Cine n-a visat să poată reveni în acel moment hotărâtor din trecut când fericirea era încă posibilă?
DOAR NOI a spus…
@ Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste.... ihmm.. mi-e greu sa aleg.

M-as opri la "Lorelei" de Ionel Teodoreanu dar nu as refuza nici "Fiul risipitor" de Radu Tudoran.

Iubiri puternice, adevarate, crancene... :)
offf sunt multe:) dar, mi-a ramas in minte Mandrie si prejudecata – Jane Austen-orice e posibil atata timp cat crezi si stii ce vrei de la viata, sa fii inteligenta, calculata si curajoasa, :)
Mariana a spus…
Pe "Lorelei" o iubesc şi eu, din adolescenşă încă! :)
"Anii mei tineri au sunat a cântec..."
dulceameacasa a spus…
Eu vreau sa va povestesc despre cartea mea cu poezii de dragoste de Adrian Paunescu si va las cateva versuri:
Cu tine
cu tine viata mea se lumineaza,
cu tine hotarasc a obosi
cu tine urc astenic spre amiaza
si ma sfarsesc in fiecare zi.
cu tine e-mpacare si e lupta,
cu tine este tot si e nimic,
cu tine-mi infloreste lancea rupat,
cu tine sunt si mare sunt si mic
..............

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .