Treceți la conținutul principal

Concurs de Dragobete ,,Cărţile de dragoste ale cititorilor,,Gingaşia impreuna cu Libris lansează concursul de premiere a Celui mai iubaret cititor al blogului. 
Și pentru că avem un prilej în plus de a sărbători iubirea vă provocăm cu un concurs. Scrieți-ne într-un comentariu la acest articol despre cea mai frumoasă carte de dragoste pe care ați citit-o sau asteptam o fotografie pe adresa gingasia@yahoo.com care vorbeste despre iubire!

Caştigatorul / caştigatoarea concursului va primi un premiu de trei carti  de la LIBRARIA ELECTRONICA LIBRIS. Concursul se incheie pe 24 februarie 2012, ora 0:00, iar rezultatul va fi anunţat pe 25 februarie 2012.

Vă doresc succes!

Cei care au bloguri pot prelua acest CONCURS  dacă le face plăcere!:)

Comentarii

Una din cele mai frumoase povesti de dragoste citite in ultima vreme: Vei fi acolo? (Guillaume Musso}
Cine n-a visat să poată reveni în acel moment hotărâtor din trecut când fericirea era încă posibilă?
DOAR NOI a spus…
@ Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste.... ihmm.. mi-e greu sa aleg.

M-as opri la "Lorelei" de Ionel Teodoreanu dar nu as refuza nici "Fiul risipitor" de Radu Tudoran.

Iubiri puternice, adevarate, crancene... :)
offf sunt multe:) dar, mi-a ramas in minte Mandrie si prejudecata – Jane Austen-orice e posibil atata timp cat crezi si stii ce vrei de la viata, sa fii inteligenta, calculata si curajoasa, :)
Mariana a spus…
Pe "Lorelei" o iubesc şi eu, din adolescenşă încă! :)
"Anii mei tineri au sunat a cântec..."
dulceameacasa a spus…
Eu vreau sa va povestesc despre cartea mea cu poezii de dragoste de Adrian Paunescu si va las cateva versuri:
Cu tine
cu tine viata mea se lumineaza,
cu tine hotarasc a obosi
cu tine urc astenic spre amiaza
si ma sfarsesc in fiecare zi.
cu tine e-mpacare si e lupta,
cu tine este tot si e nimic,
cu tine-mi infloreste lancea rupat,
cu tine sunt si mare sunt si mic
..............

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .