Treceți la conținutul principal

Concurs Litera - Sărbătorim iubirea – de Dragobete și nu numai

Să fim zi de zi mai buni și altruiști – imposibil, trebuie să fie Crăciunul! Să fim zi de zi mai atenți cu mamele și femeile din viața noastră – imposibil, trebuie să fie luna martie pentru asta! Să fim zi de zi mai înțelegători cu copiii – imposibil, trebuie să fie 1 iunie! Și pentru că și dragostea trebuie sărbătorită din când în când, așteptăm cu nesaț, an după an, luna februarie. Fie că e 14, fie că e 24, avem motiv să sărbătorim iubirea – deși ar trebui să facem asta zilnic.

Și pentru că avem un prilej în plus, pentru că suntem, fără să vrem, printre cei care caută prilej de a sărbători iubirea (chiar dacă nu numai o singură zi pe an, și ținem să subliniem asta), vă provocăm cu un concurs. Scrieți-ne sau povestiți-ne într-un comentariu la acest articol cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ați făcut-o sau care vi s-a făcut. Vă vom premia cu cărți în valoare de 200 lei de pe litera.ro, cărți pe care vi le veți alege voi. Câștigătorul îl numim prin tragere la sorți pe 24 februarie – când altcândva dacă nu chiar în ziua de Dragobete? 

 Așadar, să respectăm vorba cântecului (dacă nu tot timpul, măcar în această lună): Love is in the air…

Comentarii

Floare de mai a spus…
******si multa dragoste de dragobete !

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .