Treceți la conținutul principal

Concurs Litera - Sărbătorim iubirea – de Dragobete și nu numai

Să fim zi de zi mai buni și altruiști – imposibil, trebuie să fie Crăciunul! Să fim zi de zi mai atenți cu mamele și femeile din viața noastră – imposibil, trebuie să fie luna martie pentru asta! Să fim zi de zi mai înțelegători cu copiii – imposibil, trebuie să fie 1 iunie! Și pentru că și dragostea trebuie sărbătorită din când în când, așteptăm cu nesaț, an după an, luna februarie. Fie că e 14, fie că e 24, avem motiv să sărbătorim iubirea – deși ar trebui să facem asta zilnic.

Și pentru că avem un prilej în plus, pentru că suntem, fără să vrem, printre cei care caută prilej de a sărbători iubirea (chiar dacă nu numai o singură zi pe an, și ținem să subliniem asta), vă provocăm cu un concurs. Scrieți-ne sau povestiți-ne într-un comentariu la acest articol cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ați făcut-o sau care vi s-a făcut. Vă vom premia cu cărți în valoare de 200 lei de pe litera.ro, cărți pe care vi le veți alege voi. Câștigătorul îl numim prin tragere la sorți pe 24 februarie – când altcândva dacă nu chiar în ziua de Dragobete? 

 Așadar, să respectăm vorba cântecului (dacă nu tot timpul, măcar în această lună): Love is in the air…

Comentarii

Floare de mai a spus…
******si multa dragoste de dragobete !

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .