Treceți la conținutul principal

DONEAZĂ ŞI TU alimente pentru românii aflaţi în suferinţă!


UNDE POŢI DONA

Bucureşti: Universitatea Naţională de Apărare Carol I, Şoseaua Panduri nr. 68-72, sector 5 - Centru operativ MApN – 021.410.73.25;


Cluj: UM 02295, Str. Moş Ion Roată nr. 1-3, Cartier Someşeni, Tel: 0264.592.481;


Timişoara: U.M. 01218, Piaţa Libertăţii nr. 5-7, Tel. 0256.201.660;


Sibiu: Academia Forţelor Terestre, Str. Revoluţiei nr. 3-5, Tel. 0269.432.990;


Braşov: Academia Forţelor Aeriene, Str. Mihai Viteazul nr. 160, Tel. 0268.423.421

Românii din satele izolate aşteaptă din partea noastra solidaritate. Realitatea TV, cu ajutorul Ministerului Apărării Naţionale, organizează campania "În Realitatea eşti mai bun". Te aşteptăm în Bucureşti începând de SÂMBĂTĂ, ora 12.00, pe platoul din faţa Academiei Militare, lângă staţia de metrou Eroilor, pentru a dona alimente neperisabile pentru sinistraţi. De asemenea, lahipermarketurile Carrefour Băneasa şi Real din Complexul AFI Cotroceni poţi dona marfuri alimentare neperisabile în coşurile special amenajate.

Sursa : REALITATEA.NET

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .