Treceți la conținutul principal

Sfântul Valentin la Muzeul Satului… pe ritm de jazz

Anul 2012 surprinde ziua de Sf. Valentin la Muzeul Satului pe data de 12 februarie 2012 pe ritmuri de muzică jazz și târg hand-made.

Cu 2 zile înainte de „tradiționalul Valentin”, Muzeul Satului este gazda unui program de zile mari: muzică jazz, muzică aromână, dansurile Europei, concursuri cu premii și carte.

Programul începe la ora 9.00 când pe vizitatori îi așteptăm cu miere, turtă dulce, ceaiuri, și vinuri dulci iar la ora 12.00 începe spectacolul:

Ianula Gheorghe și ritmuri aromâne
Europa dansează cu Tarantella 
Dueto – clarinet și vioară – Adrian Drăgoescu și Andrei Theodoru
Grupul Swing en Vogue – muzică jazz
Fiesta Band – muzică jazz
Prezentare de moda – Andreea Boariu Design
Ateliere de împletit cu andrele, design vestimentar, bijuterii, felicitări și mărțișoare

Deschiderea expoziție de fotografie Dragobetele sărută fetele, în colaborare cu Asociația Bucureștiul meu drag 
Nu știm pe cine iubiți dar cu siguranță vom ști pe 12 februarie, când cei mai îndrăzneți dintre voi își vor lua inima în dinți și vor face declarații de dragoste! Cele mai frumoase declarații vor fi premiate din oră în oră cu cărți, vin de la Crama Oprișor, vouchere „Cină romantică” la Restaurantul Agra Palace, accesorii semnate de design-er-ul vestimentar Andreea Boariu precum și produse cosmetice.

Toți cei ce poartă numele Valentin, Valentina și cei ce sunt născuți pe data de 12 februarie vor avea acces gratuit …cu buletinul la purtător. 

Iar pe 19 februarie, vă invităm la Muzeul Satului să sărbătorim mai devreme Dragobetele – Ziua îndrăgostiților la români.


Rămâneți îndrăgostiți de Muzeul Satului !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa