Treceți la conținutul principal

Sfântul Valentin la Muzeul Satului… pe ritm de jazz

Anul 2012 surprinde ziua de Sf. Valentin la Muzeul Satului pe data de 12 februarie 2012 pe ritmuri de muzică jazz și târg hand-made.

Cu 2 zile înainte de „tradiționalul Valentin”, Muzeul Satului este gazda unui program de zile mari: muzică jazz, muzică aromână, dansurile Europei, concursuri cu premii și carte.

Programul începe la ora 9.00 când pe vizitatori îi așteptăm cu miere, turtă dulce, ceaiuri, și vinuri dulci iar la ora 12.00 începe spectacolul:

Ianula Gheorghe și ritmuri aromâne
Europa dansează cu Tarantella 
Dueto – clarinet și vioară – Adrian Drăgoescu și Andrei Theodoru
Grupul Swing en Vogue – muzică jazz
Fiesta Band – muzică jazz
Prezentare de moda – Andreea Boariu Design
Ateliere de împletit cu andrele, design vestimentar, bijuterii, felicitări și mărțișoare

Deschiderea expoziție de fotografie Dragobetele sărută fetele, în colaborare cu Asociația Bucureștiul meu drag 
Nu știm pe cine iubiți dar cu siguranță vom ști pe 12 februarie, când cei mai îndrăzneți dintre voi își vor lua inima în dinți și vor face declarații de dragoste! Cele mai frumoase declarații vor fi premiate din oră în oră cu cărți, vin de la Crama Oprișor, vouchere „Cină romantică” la Restaurantul Agra Palace, accesorii semnate de design-er-ul vestimentar Andreea Boariu precum și produse cosmetice.

Toți cei ce poartă numele Valentin, Valentina și cei ce sunt născuți pe data de 12 februarie vor avea acces gratuit …cu buletinul la purtător. 

Iar pe 19 februarie, vă invităm la Muzeul Satului să sărbătorim mai devreme Dragobetele – Ziua îndrăgostiților la români.


Rămâneți îndrăgostiți de Muzeul Satului !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .