Treceți la conținutul principal

Târgul Mărţişorului, la Palatul Copiilor

Concert Tudor Gheorghe - Degeaba - 2011 - Integral

Târgul Mărţişorului, aflat la a patra ediţie, se va desfăşura, în perioada 24 februarie - 1 martie, la Palatul Copiilor, anunţă organizatorul manifestării, Accente NOI.

Vor fi expuse spre vânzare mărţişoare şi felicitări, o gamă variată de produse unicat, dar şi bijuterii din aur, argint, pietre preţioase, cosmetice, obiecte realizate de artişti plastici şi populari cu preţuri accesibile.

La fel ca la ediţiile precedente, atmosfera este întregită de mărţişoarele gastronomice reprezentate de produse tradiţionale şi multe alte delicatese.

Târgul, la care intrarea va fi liberă, va include ateliere de creaţie în care copiii din "Centrul Educaţional Ascendent" şi cei cu dizabilităţi din "Centrul Domniţa Bălaşa" vor modela în lut, vor picta şi decora obiecte din sticlă sau ceramică.

Comentarii

CARMEN a spus…
Interesante informatii aduci aici, dar... te-ai înscris la Miercurea fara cuvinte si nu gasesc postarea... Se pare ca astazi ne-ai fentat! :(
Gingasia a spus…
CUM ASA..AM POSTAT!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .