Treceți la conținutul principal

eBooks gratis

Internet Archive - Cea mai mare librărie de acest gen este Internet Archive, deschisă tuturor celor care vor să adauge texte sub licenţă Creative Commons (prin care se păstrează numai anumite drepturi asupra operei). 
 
Project Gutenberg  - o librărie cu peste 35.000 de cărţi gratuite. Proiectul funcţionează pe baza donaţiilor. Printre cei mai descărcaţi scriitori din ultima vreme se află şi Edgar Rice Burroughs, creatorul lui Tarzan şi John Carter.

Elefant.ro -  odată cu descărcarea aplicaţiei, o carte gratuită. Oferta lor cuprinde 40 de titluri pentru care nu trebuie să plăteşti, dintre care numai două cărţi sunt în română.

Booktopia.ro, o comunitate de 1.000 de cititori, oferă un eBook în română la înscriere, dar şi câte o carte digitală pentru fiecare prieten convins să se alăture site-ului. 
Free Audio Books: Download Great Books for Free -  un site este impartit pe mai multe domenii .

Va rog un mic ajutor, fiecare cum poate, detalii gasiti pe blogul IRINEI.

Comentarii

Clara a spus…
Ar fi fost bine sa fie o carte la alegere dar pe elefant.ro daca descarci aplicatia primesti doar Jucatorul de Dostoievski.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .