Treceți la conținutul principal

Cartea „Desenează frumos lumea din jur” numai cu Evenimentul zilei

Serviciul te ţine departe de cel mic pentru ore bune, iar când vă întâlniţi eşti prea obosit să vă puteţi juca? Acum ai şansa să te revanşezi! EVZ te inviti să intri în lumea copilăriei cu ajutorul unei cărți speciale, „Desenează frumos lumea din jur”, care te va ajuta să îi ocupi timpul copilului, dar și pe al tău, într-un mod relaxant, plăcut și util.

Cartea vă va iniţia pas cu pas în tainele desenului, stimulând creativitatea. În final, cel mic va putea să deseneze singur mai toate personajele care-i populează copilăria: prinţese şi zâne, sirene, dinozauri ori maimuţe neastâmpărate.
Spre deosebire de cărţile de colorat, „Desenează frumos lumea din jur” învață copiii să dea viaţă desenelor: camioanelor, dinozaurilor, prințeselor, sirenelor, copacilor, animăluțelor de tot felul. În plus, cărticica vă dă idei năstrușnice ca să deveniți creativi, învațându-vă să faceți dinozauri din coji de cartofi sau o grădină cu zâne din reviste vechi.


Nu veți avea timp să vă plictisiți! V-am pregătit aproape 100 de modele de desen şi încă pe-atâtea pagini viu colorate!
Cartea „Desenează frumos lumea din jur” este disponibilă începând de marți, 29 mai, la toate chioșcurile, cu ziarul „Evenimentul zilei”, la prețul special de 9,9 lei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .