Treceți la conținutul principal

Lansarea „Arta şi Ştiinţa Succesului” (Volumul 4)


„Arta şi Ştiinţa Succesului” (Volumul 4) este una dintre cele mai bine vândute cărţi ale anului 2011, clasându-se în top 5 pe website-ul Amazon, dar şi pe alte website-uri internaţionale de referinţă.
Cuprinzând o serie de eseuri scrise de profesionişti şi personalităţi de renume aparţinând unei varietăţi de domenii, cartea îşi propune să ofere publicului din întreaga lume poveştile de succes şi secretele reuşitei acestora.
Volumul va fi lansat şi în România, în data de 11 aprilie 2012 la ora.17.00 în incinta JW Marriott Hotel din Bucureşti, în prezenţa dlui Mru Patel, co-autor. Acesta va răspunde întrebărilor dvs şi va da autografe.
Dacă doriţi să participaţi la acest eveniment, accesaţi successbook.info şi confirmaţi locul dumneavoastră în cadrul paginii Event Launch.
Pentru publicul din România lansarea acestui volum are o semnificaţie specială, dat fiind faptul că dl. Patel locuieşte de peste 8 ani în România, ţară de care se simte foarte legat. Indian de origine, născut în Kenya, educat în Marea Britanie, dl Patel este un om de afaceri de succes, investitor, coach, trainer şi expert în dezvoltare personală.
„Să te ridici ori de câte ori cazi, să te reorientezi, să te realiniezi şi să devii mai puternic, iată o mare calitate." acesta este crezul personal al autorului eseului Pasiune şi atitudine din cartea "Arta şi Ştiinţa Succesului".
În paralel cu succesul său în afaceri, atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional, Mru este implicat în România în acţiuni caritabile, aplicând cu convingere principiul "ori de câte ori câştigi, e bine să dai ceva înapoi comunităţii". De aceea, tot profitul obţinut în urma vânzării cărţii va fi donat în scop caritabil către Casa Speranţei (Proiect Hospice) şi Zâmbet şi Suflet.

sursa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…